Our Crazyness

Tjosan!
Jag måste bara berätta vad vi gjorde för kanske en halvtimme sen. Jag, Lisa och Hedbo lekte med barbie (asså har ni ens förstått hur kul det e?!) Vi bestämde oss för att leka top model. De fick lite, ja, speciella kläder. Våran favorit blev fort "Tammie", som i själva verket är en killbrat. Vi upptäckte att om man sätter på den hårband, sparkbyxor och minikängor så såg den ut som en tjej (fast den e lite kortare än de andra barbiesarna och har ett liite större huvud). Hedbo hittade en plastrot (en rot i plast alltså) och jag satte genast på den huvudbonad och jeans och den såg då ut som en typisk "Herr Rot", som  fick bli hans namn. En miniskyltdocka fick agera kropp åt ett huvud och halsen blev då ca. 1 mm hög. Detta tyckte vi var otroligt skojigt, så det utbröt skrattattacker. Skönaste kommentaren Hedbo!
Jag: Herr Rot??? Herr Rot is död!
Hedbo: Nä, han sitter ner.


Det där var min konstiga men asroliga eftermiddag!!

Skräckfilmstime!

 1. The Strangers - Jävligt obehaglig och allmänt läskig film. Handlar om ett par som kmr till ett sommarställe och de blir trakasserade av några maskerade mördare en hel natt! Mördarna e fan överallt!  Filmen har också ett obehagligt slut som sätter sig fast i hjärnan.. En skräckfilm för folk som inte tkr om att  sova på kvällarna, för det kan man garanterat inte efter den här. Du lär hoppa högt minst fem ggr, se den med minst 3 pers!  Läskighetsfaktor: * * * * * *Sjuk film! Se inte!
2. One Missed Call -
Läbbig film för sådana som tkr om skräckfilmer med mentalsjukhus, läskiga barn och telefoner! Folk får ett samtal och de får höra sig själva dö. Några dagar senare dör dem av olika orsaker; spetsningar, sjukdomar och andra saker. Läskig film för alla som vill sitta med kuddar framför ansiktet och skrika högt och ofta av överraskningar: Läskighetsfaktor: * * * * Inte överdrivet läskig film, men ändå jäkligt obehaglig, se!
 3.Barnhemmet:
Riktigt jäkla scary film med en obehaglig känsla hela filmen. Också en film om masker och läskiga barn, men den här filmen har iaf en mening och ett mkt sorgligt men fint slut, se den! Läskighetsfaktor: * * * *Läskig, sorglig och vacker film, se absolut! Var beredd på en tår också.

Andra skräckfilmer jag sett:
Låt Den Rätte Komma In, The Ring, Dark Water, House Of Wax, The Mist, Rum 1408, Alien

Ska jag fortsätta med sånt här? Kommentera!

Veckan.

Jag har nu lärt mig hur man uppdaterar! haha, det här ska göras i veckan:

- Prov imorrn, omfg! plugg, plugg, plugg ikväll alltså!
- Valborg på torsdag, det blir superkul!
- Årets första Grönanbesök! Elin, Jag, Hedbo, Lisa, Noor o Vickh hoppas vi på! Bajsa på er Km o Love!
- Antagligen fotboll till helgen.
- Måste skriva önskelista!


You´ve got my week, what more can you wish for? ;)
Baj Baj!

Back on track!

Hallo! Eran favvobloggerska är tillbaka! Som ni kanske redan har förstått så har jag lite uppehåll här i bloggen då och då, men that's who I am liksom, you better deal with it! Nej, nog med svengelska. Helgen har varit super! Match igår (dessvärre förlust, den outhärdliga hettan hade nog ett finger med i spelet) och lilla Elin kom och tittade (du var bra tröst) Sedan hem och därefter åkte vi till stan för att jag skulle köpa en present till Conne, det blev en *******. Middag på donken och godis och glass hemma till "When a stranger calls" Trodde den skulle vara läskigare faktiskt! Men den hade sina stunder, som alla andra skräckfilmer (I'm a big fan) Idag blir det släktis hemma hos syster, längtar! Hoppas på grönan nästa vecka, men vi får ta det som det kmr! jaja, nu ska jag tagga, see ya!

/Clara (alias Cluren)

Konstiga människor!

Tjofräs! Idag var jag, Kåem, Hedbo, Lisa och Vicki på erikshjälpen och jag fyndade en väska, ett par skor, en byxdress och ett par byxor, I LOVE VINTAGE! Sedan käkade vi glass och hade jättekul, tror mylifeonmars.blogg.se kmr lägga ut lite bilder, right Kåem?
Nu till en helt annan sak. Ni har nog inte undgått att förstå att en viss Desiree Nilsson skapat en hejdundrades diskussion. Hon säger att NI "blattar" kmr till Sverige och våldtar och misshandlar och sånt. Sedan läste jag på en annan blogg, och där hade en tjej typ skrivit: Vi blir agressiva pga ER "svennar"  Men för fan! (Se rubrik vad jag tkr om dessa människor) NÅGRA svenskar är rasister! NÅGRA  invandrare misshandlar mm.! Döm inte alla för vad några gör! Min åsikt, och jag vill inte att någon säger emot för såhär är det, så det så!

( Invandrare som säger "Jävla svenne!" är lika mkt rasister  som om en svensk säger "Jävla blatte!" Sluta säga saker dumma till varandra bara!)
/Clara

Bilder från sandviken (Elin bloggar)

Hallå jag är claras polarbjörn(gästich bloggare) Här kmr några bilder från sandviken.
Ben,snygga ben o skit coola tofflór! 
Clara snygg o fundersamm<3 
 

Nu är vi på väg och ska hyra film!
Vi passa på att ta skuggbilder
Clara o clara igen<3 '

Clara o Elin!




hahah hoppas detta inlägg glädjer er!

Öland, har en plats i mitt hjärta!


Rubriken

Hej svejs! Är det bara jag som känner mig otroligt lycklig? Solen skiner, livet leker! Superhärlig skoldag med bluffkull (alltid!) solen som sken in genom fönstret och en twister! Hedbo hänkade med mig hem där vi hoppade studsmatta(!!!) i ca. 5 min, men ändå... Sen gick vi på träning som också var kul. Imorron är det påskavslutning kl. 10 och vi slutar typ kl. 11, sen åker jag och Elin och hälsar på Elin I i S-viken! När solen skiner blir jag på nåt sätt lite pysslig, så igår hann jag med att sy färdigt mitt lapptäcke, sy upp axelbanden på en tunika och sy ut min superfina kjol. Här kmr några grejer som jag råder er till att lyssna elr titta på: (youtube is the shit!)

The Strangers trailer - Är det bara jag som vänder mig om för att kolla att ingen är bakom mig när jag ser denna trailer? Filmen äger!
Mando Diao, Dance With Somebody - Sjukt bra låt!
Kid Jumps In Pool And Misses - Asså, den här videon har jag sett x antal ggr, och den är lika jävlig varenda gång! Det är typ några tyskar och ett barn ska hoppa i poolen, och om ni lyssnar riktigt noga, så låter det som att barnet säger: "Kolla på mig, pappa!" Haha...
Benny Benassi, Hit My Heart - Bra fjortisdänga...

Det var allt från mig! Baj baj! ( när jag skriver så på msn, har alla en förmåga att skriva bye, bye tillbaka, men ärligt, baj baj, så härligt....hrm..svenskt!!!)

RSS 2.0