Movies

Jag ändrar mig, Role Models är nog inte den sjukaste filmen jag sett, utan jag måste nog säga Scary Movie, Date Movie (som jag såg igår) Superhero Movie, Disaster Movie...... Fan vem sitter och gör dom där movie-filmerna?!
Idag var det match mot Kista, jag gjorde mååål! Gissa om jag blev glad?! Vi vann med 2-1...
Nu ska jag typ käka
CU

Läs detta!!!!

Tja! Igårkväll sov emmit hos mig, skitnajs! Ja, det blir ju pannkaka om man börjar fantisera om smällfeta stavhoppare med fläsk som dallrar i slowmotion när de springer, och om man kissar på sig pga att en av personerna börjar jaga en med en läskig alien-signal på mobilen.....
Vi åt pasta med sås, som innehöll tre saker: bacon, creme fraiche och lök.
Vi såg också på en film, Role Models, med typ några av medlemmarna i supersugen+drillbitgängen. Förmodligen den konstigaste film jag någonsin sett. Efter att ha gjort allt detta + efter att ha flyttat runt hela mitt rummet för att undvika vattenskador på golvet efter att en viss person spillt vatten in under min säng (?) som förövrigt väger över 90 kg! Min och emmits ryggar säger jag bara.....
En av Emmits alla kommentarer:
I mataffären.
Emmit tänker säga, "jag går och tar godis", men istället säger hon, "jag går och tar gräs".
Ska jag bli orolig?
Idag har det vart chill, jag lever ut mina skapardrömmar kan jag avslöja...
Edit: Ja, Emmit-Elin

Dagens

Dagens flopp: När Liselotte kladdade ner min klänning med en bläckpenna (fast det går nog bort, de e lugnt LL!)
Dagens flipp: Texten på min arm: Majskolle (?)
Dagens (bästa) lektion: Bästa lektion? Får man svara blankt på denna? 
Dagens roligaste: Våra otaliga brottningsmatcher i klassrummet. Mindre kul var att det alltid var jag som släpades mot det skitiga golvet!
Dagens sorgligaste: Love som blev sjuk!
Dagens wanna-haves: En kanin! Kan kräva en viss övertalning....
Dagens låt: From Paris To Berlin - Infernal, haha Elin och jag geekar den! 
Hejdå......

Jag skriver på sommaren!

Jag arbetar just nu med att stort projekt: Att skriva ned hela min sommar i bloggen! Den kommer om ett tag, kanske nästa vecka, men om inte allt för lång tid! Även mina teman börjar nästa vecka, promise!
Lyssna på den här låten, så bra!

Allmänt

Sånt som snurrar i mitt huvud for now:
- Om du sitter på tex. svenskan och tkr att läraren svamlar elr berättar tråkiga saker, tänk då att lektionen är otroligt rolig
och intressant, då blir det faktiskt lite roligare!
- Kissie tjatar hela tiden om att fjortistjejer och småflickor i fjortonårsåldern inte ska skryta med sina 50 läsare, då har hon höga tankar om några av oss, jag har faktiskt endast 13 läsare! Suck on that Kissie!
- Att Lady Gagas låt Eh eh (nothing else i can say) inte är så bra.
-Jag är arg på tränarna som lägger två matcher två dagar i rad typ klockan 09.30!
- Stickade tröjor i konstmaterial luktar svett efter en halv dag (och ja, jag använder faktiskt deodorant!)
träigt inlägg, men vafan, man får vara deppig på bloggen när skolan precis börjat!

Fast just det, nu är det ju helg!
Jadå! Skolan är faktiskt kul! (ibland)

What to do..

- Erikshjälpen med Elin!
- Första träningen sen i våras! Och sen min skada typ.... Får ta det lite easy.
- Ladda inför första skoldagen (mindre roligt)
Ska dock bli chill att träffa alla igen, sen har jag också fått reda på att TVÅ nya ska börja i klassen! Fel! Den ena var hans mamma..... Missförstånd nr 1?
Tja då!


Stilen och Musiken.

Release me The Void remix - Agnes


Tjej med snygg stil - Alexa Chung

Hemma!

Hemma bräää, bilder och text kmr, nu ska jag ta igen mig från de senaste dagarna;)
Clara

Snabbt inlähhhhhhhhh

Shoo, va händer? Hur mår du? Braaaa. De sista dagarna innan skolan börjar åker vi till Elins land (en välbehövlig kick-off)    Jag vill nattbada! Det kan kräva övertalning... Jaja, det ska iaf bli jättekuul!!! Att de får med en hamster istället för en Clara får de faktiskt stå ut med (jag är uppsvullen så in bomben!) Jaja, nu ska jag käka soppa, elr dricka soppa, elr vafan, surpla soppa? Jag ska stilla min hunger med soppa. Sådär. Hej. Då.
♥ÇÌÀΓÁ , eller ja, hamstern, beror på om man ser mig eller ej.

P.S Nu brändes soppanD.S

Jag LEVER!

Japp, du läste ännu en gång rätt. Jag lever i högsta grad, men med fem stygn i munnen och en uppsvälld kind. Har käkat tre yoghurtar och läst ut en VR. Med andra ord, jag lever!

27 DRESSES

Jag har räknat mina tunikor/ klänningar. Sammanlagt 27 stycken. Inte okej! Stan idag med Love och Elin. Köpte nitar och ett par byxor. en glass hann vi med också. Några konstiga killar blockerade vägen för oss så vi missade vårat tåg, miffon!
Hejdå

Operation: Tand bort!

Japp, ni läste rätt. Ännu en av mina stackars tänder ska bort! Och nu ska dom inte bara dra ut den, nu ska dom O-P-E-R-R-E-R-A bort den! Sen ska dom sy i munnen på mig, inte nice, trodde inte ens man kunde det?! Om jag dör så hälsa alla så mycket (jag kommer förmodligen få en hjärtattack av nervositet innan) Jag måste få mig på andra tankar.... Igår grillade vi! Conne och Fredrik kom, vi hade jätteskoj!!! Mycket garv, snack och mat OCH måste jag tillägga, en väldigt vacker kväll! 
Idag blire sjukgympa, jag har inte gjort mina övningar på hela sommaren, ångrar det lite nu, min höft knäcker som fan!
Jaja, fortsätt läsa min blogg för om två veckor börjar mina teman... Min syster kommer hjälpa mig, så detta kommer bli bäst!
Med denna bilden säger jag HEJDÅ!

Sunny day!

Good morning folks! Så jävla varmt här
kolla mitt senast fynd på Erikshjälpen!

Mäh, hallå? varför kom den på snedden?! Arghh! 59kr, värt det? självklart! Att den är liite förliten hör inte till saken.

Kartonger och Melon

Haloj! Tbx från S-viken!
Ja, vi åt pizza första dan. Pizzorna ställs på bordet, alla tar sin pizza och Elin och jag lämnas ENSAMMA i köket (farligt farligt! Med alla knivar och ljus och...) Elin slår ivrigt upp sin kartong.

Elin: - Det kommer jättefin rök från pizzan, kom och kolla!
Jag går fram.
Jag: - Oh, fett cool, värsta röken, och värst va pizzan e varm då....
Elin: - Jaa...
Simon kommer in i köket.
Elin: - Kolla röken Simon, fin va?
Simon: - Men det är ju ljuset!
Pizzakartongen (som i stort sett brinner) har blivit öppnad på ett ljus.

Tokigheterna fortsätter. Elin kastar melon som krossas mot golvet. Tv-missförstånd sker också....

Jag och Elin knasar vid en buske på grillning, mer roade vi oss med att leka modeller och sparka boll.

Vi bollar. Med en boll och med skills.

Fr. vänster: Jag, Elin! På Furuvik! Vi hade det sååå kul! (under hela min vistelse där!)

Vi i nån båt, såå bra bild på Elin! söööt!!!

Get Söööt!
Det här inlägget blev ju super! Bye!

Ja nu är det jag igen...GRATTIS LOVE GMN!

LOve love love grattis grattis grattis hallongelé, sockertopp, krusbärskräm!!!!! Din alldeles egna, privata, bästa dag! Ja, som sagt... Nej..... Jag ska börja blogga när skolan börjar! Imorrn åker jag till Sandviken, fullt ös! Idag som sagt var jag, Hedbo o Love o badade. Två killar börjar totalt oprovocerat putta ner oss från bryggan. De sa att de var 14, men vi tvivlade starkt på det, funderade länge på om någon av dom faktiskt fått diagnosen damp. Jag testade nogger mint, Love klagade på artt den smakade tandkräm (hon smakade inte ens!?) Hedbo berättade om den dåliga kritiken den fått, jag kände mig iallafall otroligt UTSATT! DEn hade ju vacker FÄRG! hejdå.

(Känner mig totalt dissad, ska man tro senaste inlägget så är det bara Kåem som läser min blogg, tack Kåem!)


Teman och Gröna Lund...

Helulu! Idag var jag och Syster på Grönan (jag åkte inget extraordinärt som vanligt..)Sen kom Connes kille och de åkte Insane (tror ni jag åkte med?) En jätte, jättekul dag!!! Jag har bestämt mig för att min blogg varje vecka ska ha ett tema. Vad jag menar då, är att en vecka kanske jag har 80-talstema (klär mig som de gjorde då, skriver om lite saker som hände då typ, ja, lite 80-talsstuk alltså!). Alla teman kan komma upp, från sjukdomstema till filmtema, låter inte detta som en extremt kul grej?! Jag känner mig kreativ... Problemet är bara att jag aldrig får tummen ur röven! Förresten, vilka läser min  blogg? Kommentera gärna och berätta! Medans jag har nån sorts kreativitets - brainfreeze, "Yrrol vid bordet", lorrygänget försöker komma fram till vad de ska ge för present till sin chef.

RSS 2.0