Mors dag! Grattis Älskade Mamma!

Mycket har hänt sen jag sist bloggade. Jag har blivit 15, planerat inför Norge, packat inför Norge, pluggat, tänkt tillbaka på den fantastiska Greklandsresan, chillat, blivit störd i halsen av passiv rökning, gråtit för att min ryggsäck väger 3,5 ton, grattat älskade Mamma på mors dag med min metallskål som jag gjort och satt en blomma i och med choklad, redan haft hemlängtan, köpt skithårda, coola vandrarkängor, som jag ska bära med stolthet , av Pappsen, målat akvarell, hejat på Moldavien i Melodifestivalen, fått en ny favoritlåt: Fidelity-Regina Spektor, gjort skitgod pizza med systern min, kollat på Big Momma's Hus, ska jag fortsätta? Nej nu började cellon spela i Fidelity så nu ska jag njuta av det.
!
Hejdå. Hoppas nu inte att jag blir kidnappad av typ Alexander Rybak eller nån annan norsk, eller att jag typ drunknar i en översvämmad grop, eller blir kvävd av en lusekofta, eller typ inte kan sova på kvällen...
!
Vad jag vet är i alla fall att det kommer bli så här (                   ) kul på resan!  Det trevliga är att man verkligen vet det såhär på förhand. Längtan!
Även om man inte typ kan sova på kvällen, typ...

15 i huset

15 bast! Tiden går fort! Det känns speciellt med tanke på hur fort veckan i Grekland gick. Den var... fantastisk! Bilder kommer självklart!

Vill bara säga att jag är glad and I'm alive. Imornkväll ska jag, Simme och Elin typ till nåt place.

P.S Texten här bredvid ska ändras. Jag är ju faktiskt 15 nu! D.S


Grekelande

Vet ni, imorgon sitter jag på ett plan påväg till Kreta! Hur nice?! Vet ni, imorgon kommer jag att bada! Hur nice?!
Vet ni, min prao den här veckan har varit bäst! Hur nice?! Vet ni,  jag kommer behöva ta med mig plugg till Grekland! Hur ni... Hur bice?!

VET NI, IMORGON KOMMER JAG ATT SITTA OCH LÄSA VID POOLEN MED EN STEKANDE SOL SOM SKYMTAR FRAM UNDER SOLHATTEN!!!


Kommer hem på min födelsedag!

Ett STORT jäkla HEJDÅ!

RSS 2.0