Flåt!

Jaja, förlåt mina sju läsare för att jag varit down på att uppdatera. ANLEDNING: Inget internet på min dator! Men det fixar sig snart. Mobil ligger iallafall överst på prioriteringslistan. Min nuvarande: En Nokia, som förmodligen fanns innan männinskan upptäckte elden, haha ironi dock! Den har snake TVÅ! Fatta coolt! Så alla vet, det går inte att smsa varken till den eller från den!! Av någon anledning fick jag dock massa kedjesms igårkväll (min ananas ska tydligen dö, fan asså!) Ska jag förtsätta snacka om min Nokia? Nä.
Idag var det soft, lite finsk nationalsport på gympan och lite prat vid olovliga tillfällen. Fredag 25/9 = Friidrottsdag. Jag ska käka pannkakor. Det. Är. Gott.
Hejdå från mig.
(Jag ska springa staffett imorrn, kommer bli totalt mosad då jag springer fucking sist.)
P.S Nån som vill bowla? D.S

Lördag!

Tjena! Idag har det bara varit soft (förutom matchen som vi förlorade med 1-0...) Snart kommer Elin hit och vi ska nog bara flumma, kolla på film och käka! Sista lektionen igår (franska) fick vi sitta i datasalen (?). Igårkväll var min moster här. Hon kom sent så Jag, mamma och hon hann bara prata lite. Vi skrattade jättemycket åt den konstiga människan Anna Anka (som är med i "Svenska Hollywoodfruar"). Hon är gift med den amerikanske sångaren Paul Anka. Vi tycker att det är konstigt att hon tog hans efternamn, haha.
Sista lektionen i fredags var franska. Vi skulle göra hörövningar, men niorna kom in så det gick inte så bra... Såå, Lovisa började spela svensk folkmúsik på datan mm..

Gårdagens outfit:

Stickad kofta - Gina Tricot
Kjol - Köpt på skolans loppis haha!
Strumpbyxor - H&M
Bakom mig ser ni min byrå, som snart ska kasseras, med mina fina kaningosedjur på!

Herå!

Inlägg brää

Hej! Idag var det flummigt i skolan som vanligt... Jag bla. fick bollen i huvudet som vanligt. Efter skolan kom Elin hem till mig. Vi hade det bara chill! Träning har vi också haft idag!
Juste, vi hade skolfoto också och jag tror att mitt skärp åkte ner (fan)
Fick också tillbaka Geografiprovet idag, blev jävligt nöjd!

haha jag försöker göra något jag inte klarar av!
Har bloggtorka, så sörry för trökigt inlögg.
P.S Love och Hedbo, krya på er!D.S

Nokia: Varför gör ni så tunna skärmar på era mobiler??

Idag var det flumride som vanligt i skolan. Lain heter numera inte Lain, utan WAIN! Min mobil har gått sönder! Faan asså, skärmen är helt spräckt och min display är helt spårad, den tror liksom att den kan göra vad den vill! dock går det att ringa till den, så gör det istället för att messa om ni vill nåt viktigt. Förslag på ny mobil kanske? kommentera då!  Efter skolan drog jag, emmit och love till sumpan och checkade deras second hand-utbud.
Mina fynd:

Blommig kavaj/jacka - Myrorna 85:- oj, mina läppar ser helt redigerade ut ju!

Rutig skjortklänning - Myrorna 45:-
(lite liten, men vafan, inte ska man väl tänka på sånt!)
Nu ska jag gå och tröstäta. Hejdå.

Släktträff och fotbollsmatch

Igår var det släktträff. Mysigt, kul och god mat som vanligt! Bara så ni vet så är min släkt bäst! Vi kusiner kläcker dom mest roliga kommentarer till varandra.

Elin: Om man gör en dubbel sats kladdkaka, men har samma gräddningstid, så brukar jag och min kompis kalla det för bajskaka..

Simon: Klosskaka!

Conne: Kabelkaka!



hahahahahahahahhahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahhah

Jag är så glad! P.S Vi vann även matchen idag! D.S

IDAG ÄR GÅRDAGENS IMORGON

Tjena! Idag tar jag en paus från mina teman. Den här skoldagen har typ varit flummigast på åratal. Vi har återupptäckt barnaförälskelsen för Line (king som vissa kallar det, wtf?!). Någon kastade en boll till Mohamed, som nickade den rakt i mitt ansikte (det gjorde inte ont, men tack kåem för att du frågade från trappan!:). Bollar flög hit och dit, och jag lovar er, Egon fick nog ett blåmärke när jag sköt honom i ryggen, flåt! Björn var "otroligt hygglig" och bjussade oss elever på 2 extra pannkakor! Jag lekte gangsta och tog 5, coolt va? Det blev många dissar på träslöjden och alla var allmänt skumma.
P.S. Det är en tjej som åker samma buss som jag ibland, och hon luktar riktigt nytvättat! Varför jag skriver detta, det vet varken jag eller ni.D.S
Ha en trevlig helg!

LÅT

Det här är då inte 80-talsmusik, men slänger in den för att den är så bra! The Gossip - Heavy Cross

Dresscode n Facelook a la 80-Talet!




Tjo! Här e eran 80-talsdrottning! Förlåt för dålig uppdatering...... Tycker ni att jag ska fortsätta med teman??
Jag tycker det va kul iaf! Idag har vi haft gympa. Det var kul, men nu går det inte att blunda för ens dåliga kondis längre! Ja, jag har spelat fotboll sen jag var sex (8 år nu!). Mina vänner hånade mig för att jag en gång i tiden när jag stod målis släppte in 23 mål, men kom igen, de e väl inte så mycket?! Förresten, tycker ni att jag ska köpa nya Converse? (a)
Jag typ säger typ hejdå nu typ


Nu äntligen startar mina Teman! Först ut: Ljuva 80-tal!




Åttiotal.. Detta är mitt första tema, så förvänta er inget bra nu! En utav de bästa årtionderna som finns, fanns eller kommer att finnas, då Min syster föddes då! 80.talets mode kommer tillbaka i år! Paljetter, stora hår, stora collegetröjor....Videon kommer nog egentligen från 1990, men so what? Fett dryga ungar! Den serien var btw jäkligt bra...
Madonna bland andra var stor på 80-talet.
Idag har skolan vart rätt chill, inte så mycket nya läxor eller sånt.
Detta blev skit, men det är faktiskt första temat!!:)
CU

Remix vs Original

Det är så mycket snack om remixar hit och dit, nu är det hög tid att möta sanningen här på clurens.blogg.se, sååå, remix versus original! Originalet är först! 1. California Dreamin vs California Dreamin Remix 3. J'ai Pas Vingt Ans vs J'ai Pas Vingt Ans Benny Benassi Remix 2. Pictures vs Pictures (Tonite Only Remix) Så, kommentera nu! Eftersom jag inte är ett datageek så blev det här inlägget fett fult, men so what?!

allt o inget

Nej för fan, inte har jag dumpat bloggen inte! Jag har bara typ..eh... tagit en paus eller nåt, men vafan, nästa vecka BÖRJAR MINA TEMAN!! Varför ökar min statistik när jag INTE bloggar? Man kanske ska ha en blogg utan inlägg, va säger ni? Btw, vi vann matchen idag med 7-0, imponerad? Lätt bräää! Här kmr en trailer på en film som e en av de absolut roligaste filmer jag sett

RSS 2.0