Öland, here we come!

hej iigen efter ett långt uppehåll! Jag har inte bloggat pga att jag varit på Gotland med mamma, i Norrbotten med pappa och Conne och hälsat på släktingar och i Dalarna med pappa och Eva hos mina kusiner (jag och kusinvitamin såg en hemskt dålig skräckfilm och satt och kommenterade hela tiden, det gjorde filmen sevärd!) inom loppet av ung. 2 veckor! Allt har varit SJUUKT KUL! Åker btw till Öland ikväll med Love, Elin; Elin I och pappa, Det blir skitkul! Har bestämt mig för att i slutet av varje inlägg så ska jag skriva något roligt jag varit med om (kan komma upp lite hemska saker då och då också..)
 
INLÄGGETS NÖTKNÄPPARE: Jo, som barn som sagt gjorde jag mycket dumt, och det jag ska berätta om nu hände i runt 5årsåldern. Jag och min kompis var i mitt badrum (hon var typ 7 år). Mamma satt på nedervåningen och hörde plötsligt ett skvalande ljud, men hon tänkta att vi bara lekte. Men detta skvalande tog aldrig slut, så mamma gick upp för att se vad vi gjorde.  Det hon hittar i badrummet var två sprittsprångande nakenfisar som springer runt i vatten upp till fotknölarna. All tvätt låg på golvet och vi hade även roat oss med att rulla ut alla toarullar. Hemskt va? Fast vi hade hemskt kul!

Hejdå, nu får ni klara er utan mina dåliga skämt och dryga inlägg!

Jag var tvungen....

Kolla hela!

Små lätta moln, ser jag på din himmel, din himmel som är blå....

Lalalala..... Hej kära blogg och dess få läsare! Förlåt för en dryg början. Idag var det sista skoldagen, och nej, jag kmr inte ljuga för alla att vi slutar imorrn, men vi är faktiskt lediga! (skolan är för vår skolas del slut på onsdag)
Idag har jag köpt och käkat bigarråer, förlåt pojkarna på torget, (de som säljer frukt med mera) jag tappade en av era bigarråer på marken! Men det får dom ta, jag köpte faktiskt för 17 spänn! Tkr ni att jag ska sluta svamla? Då gör jag väl det då.....

Gå in på smsen i din mobil och bläddra neråt utan att titta och stoppa efter ett tag och så skriver du vad det stog på smset under frågan:

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Nä, vet du om det är top model idag? Du bruka ha koll på sånt<3
2. Vad säger du till dina kompisar när du träffar dem på morgonen? Asså stå och måla grafitti är inte så många som uppskattar att man gör<3

3. Vilket sms blev du mest berörd av? Vad ville du?

4. Din mest romantiska replik? Jag vet, dom åker imorrn, Dom e bara på besök.

5. Vad säger din mamma eller pappa till dig innan du ska sova? Godnatt<3

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon? Haha vet! Men ändå! Och jag kmr säkert bli helt snurrig av färgen<3

7. Vad säger du när du blir ertappad med att sno? Yes, mamma kmr hem på torsdag, blir det för sent?

8. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?  Vadårå?


Ja, på första frågan, det gäller att spela oberörd elr hur?   Bye bye honeypie!


En såndära lista ni vet...

 FRÅGOR:

Tio saker, två alternativ:
1. Kärlek elr lust?  Kärlek ofc!
2. Hår elr ögon?  Håriga ögon!
3. Fanta elr cola?  Hmm... Det spelar nog ingen roll, bara den är kall!
4. Katt elr hund?  Katter bajsar i vår trädgård, lugnt hund!
5.Pengar elr lycka? Pengar ÄR lycka! *skämt* Ja, vad tror ni, läsare?

Har du någonsin...
1. Blivit påtagen med att smita hemifrån?  Troligen, med tanke på hur jag var som barn.
2. Gjort något riktigt pinsamt?  Vem har inte det? Jag har tex ställt mig ganska nära en man vid ett efterrättsbord som såg ut som pappa bakifrån (alltså, mannen var lik pappa bakifrån, inte bordet) och tyst viskat: "Jag kanske var lite fräck, men jag tog frukterna som låg här" Och pekade på en tårta.
3. Gjort något du ångrar?  Ja, igår sprang jag tex in i en bom i världens fart så att mina händer blev svullna och blå, det ångrar jag faktiskt....
4. Suttit vid datorn mer än tre timmar i sträck?  Ja, hittar jag ett roligt klipp på youtube kan jag nog kolla på det i runt tre timmar..
5.Hoppat från en högre höjd än tre meter?  3.70!, min högsta merit!

Annan random skit:
1. Saknar du någon just nu?  OM! Elr jag saknar snarare något... Ett paket jordgubbar, kom till mig! Nej, men självklart gör jag det.
2. Vad lyssnar du på just nu?  Magnus Betnèrs grova, dåliga, perversa skämt på tv:n.
3. Är någon kär i dig just nu?  Nä, inte vad jag vet?
4. Vad har du gjort idag?  Varit på Golfängarnas nationaldagsfirande, gått flera varv runt olika stånd och snott gratisgodisar, glassar och chokladdoppade jordgubbar, åkt ett pariserhjul som gick 4 varv och hade en lös skruv som Hedbo pillade på (utan min tillåtelse kan jag säga!)
5. Vad har du för frisyr just nu? Nån form av inbakad fläta som jag gjort själv men som mest ser ut som en inbakad tova.

Ha det bra mina vänner, jag återkommer med nya spännande inlägg!


Raindrops keep fallin' on my head

Ja, idag regnar det. Imorrn regnar det förmodligen, och i övermorrn. MEN, i helgen regnade det minsann inte! I Fredags var det disco och jag blev för första gången allvarligt kallad för fjortis av oallmänbildade barn. I lördags var vi ute och lekte vinken, spelade in en otroligt bra skräckfilm med två par strumpbyxor som man hade på sig över huvudet och armarna, åt korv och fika, jag kissade på mig, jag bytte om, vi fick revor på benen och smutsiga fötter, allt detta hände mellan klockan 14 till klockan 22. Elin I sov över hos mig, de va skitkul! Hade längtat såå mkt efter henne och gör det nu igen! Igår, sista dagen med sol på den här veckan, var jag, Lisa och Hedbo i Marabouparken och badade i en plaskdamm med alla andra nakna småbarn (till skillnad från dem så var vi dock inte nakna!) Ja, de höll sig vid det "grunda" och vi höll oss på det "djupa" (ca. 1/2 m) Vi käkade även en wienerbrödslängd som inköpts av en tant i tunnelbanan som gav oss tio kronor för mkt tillbaka, vilket vi naturligtvis sa till henne.
Imorrn är det mamma miapremiären, wish us luck!

RSS 2.0