Earth hour, hope you didn`t forget it...

Helgen har varit nuts!
I fredags var vi ju som sagt i skolan och spelade den näst sista föreställningen (kl. 18.30). Efter den åkte vi hem till Elin där vi kollade på filmen "Instängd", skitläbbig film som handlar om några tjejer som fastnar i en grotta och sen kommer det massa monster och skit... Vi skrek och Elin I satt som vanligt och skrattade hysteriskt...
I lördags stack vi ju till skolan och hade vår sista föreställning. Efter den åkte jag hem och satte mina blommor i vatten, hämtade kläder och bloggade lite smått. Sen åkte jag hem till Elin där Elin, Elin och Elins familj befann sig. Vi hade lite disco med spotify och fet bas. Efter det var det matdags med kycklinggspett och ris (gotti!). Sen gjorde vi oss i ordning och stack till stan där vi skulle på konsert!
Vi skrattade, lekte att man inte fick gå på strecken, sjöng med i låtar som vi inte kunde (och i några som vi kunde), skrek det högsta vi kunde, gick ner till vattnet i vackra Stockholm ca. kl. 22.00, köpte godis på 7eleven och blev uppmärksammade av några killar (som vi totalignorerade...) och gick hem från tåget i dimma och mörker och jagade upp varandra. Sen började vi kolla på "Zoolander" också men alla somnade typ...
Men, nu har Elin I åkt hem, jag sitter här med en sönderskriken hals och mitt huvud dunkar något. Längtar redan efter dig ELIN!
Helgen har varit FAB!

Blod, svett och tårar

Sådär, nu var den sista föreställningen spelad, de sista kulisserna vända och den sista sången sjungen, och det känns faktiskt riktigt sorgligt *inte gråta, INTE GRÅTA!* Minnen för livet, eftermiddagsföreställningen igår, när vi sa fel, gjorde fel och lite olika ehm, ord kom ur våra munnar, föreställningarna igår och idag för föräldrarna som var så otroligt bra!
Allt började hemskt, med blod, svett och tårar, ingen ville göra något, alla var sura och uttråkade. Men samtidigt som pjäsen växte fram så växte också vi in i våra roller.
Så, det jag vill säga med detta inlägg är: Alla har varit så j***a bra och vi kommer alltid att förbli klass åtta, vår klass!
Nu börjar jag gråta.
Tack alla, vi är den OSLAGBARA klassen!

Oh Herregud!

Ja, herregud! Min blogg vill inte uppdateras, den vill inte ha bilder på sig och ja, den är lite trött just nu, låt den vara det! Vi har fullt upp med spelet i skolan och på torsdag har vi PREMIÄR! Det blir nog bra.
På fredaga kommer Elin hit! Jag, Elin I och Love ska sova hos Elin och vi ska totalt, extremt bomba sönder deras källare med skräckisar, kuddar och skratt (förlåt Elin...haha),. På lördag ere EARTH HOUR alla! Kom ihåg det nu. Jag, Elin och Elin åker förmodligen in till stan på kvällen (efter lördagsföreställningen) och gör nåt kul!
Såsseeyasuckers!

Hur bajsigt på en bajsskala från ett till tio bajskorvar?

Helulu! Jag har absolut ingen fantasi just nu. Orkar bara inte blogga.

Snabb översikt över veckan:

Jag och Elin har skottat bort all snö från vår studsmatta och åkt pulka. Vi båda skrek "Sväng!!!" till varandra, men ingen gjorde nåt så vi åkte rakt över en skitstor stubbe. Backen var skitisig!
Kulhetsfaktor: Jävligt hög!

Jag har fått ont i höften igen.
Kulhetsfaktor: Inte okej, oklart, fuckface

Imorgon blir det "Shutter Island" med tjejerna!
Kulhetsfaktor: Jävligt hög!

Sovmorgon imorn pga tandläkaren!
Kulhetsfaktor: Hur kul?!

Lärarna snackar skit om oss FRAMFÖR VÅRA ANSIKTEN!
Kulhetsfaktor: Moget?!

Vi är nog rättså uppskattade av de som sitter bredvid oss i matsalen. Eller hur. Ehm... Vi har så sjukt kul så skit i dom! Men dom garvar faktiskt åt oss..
Kulhetsfaktor: Sjukt kul!


Herå /Clars


Hedbo 15!

Gårdagen spenderades i skolan, som var sådär måttligt kul...
Men kvällen var fett lyckad! Hedbo har fyllt år så hon hade fest, och vi kollade på typ 78986 filmer. Jag har sovit högst en timme på hela natten. Tack Hedbo för en SUPERKUL filmkväll!♥
Fast man hängde inte med så bra i filmerna, vi snackade istället... Snart ska vi förhoppningsvis iväg till IKEA (om jag inte stupar av trötthet innan dess...) och ikväll blire MELODIFESTIVALEN!

Juste, Jag glömde att ta bilder igår, så jag kommer sno av er andra.

POK


Sportlovet!

Mitt sportlov var suveränt. F.A.B. Klockrent. Inget sportlov utan fjällstuga, skidåkning, våfflor och gulaschsoppa!

Jag har gjort detta (plus ca. 1099128324 milj. gånger fler saker):


•Åkt ofrivillig offpist i en ravin, som mer och mer övergick i stockar och stenar.

•Stått högst upp i en extremt isig pist, och funderat på om jag möjligtvis hade möjlighet att ta mig ner levande (Jag lovar er, i stort sätt alla i den pisten tänkte likadant, stora som små..).

•Sett och asgarvat åt "Torkel I Knipa" med fyra killar.

•Försökt åka om en kille i längdspåret, vilket slutade med att jag ramlade. Ja, han kände nog extrem skadeglädje. Jag försökte garva och klämtjäckt borsta bort snön från mina kläder, osäker på om det räddade situationen...

•Haft på mig en Sälen-tröja i Åre, epic fail!

•Rullat mig i snön, endast iförd bikini.

•Prutat 5 spänn i en våffelstuga.

•Varit med om en lamp-incident...

•Haft estländare som bodde över oss, som hade ca. 10 ungar som varje morgon kl. 07.30 skulle ta sig ner för trappan med pjäxor på. Det tog ca. 5 min för varje unge att ta sig ner för trappan, och mitt sovrum var vägg i vägg med den... På kvällen var det liv i luckan igen må jag säga, då studsade någon med en boll i golvet, då använde vi en skärbräda och hämnades...
Vi funderade på att lära oss säga "För i helvete!" på estniska ock gå upp till dom och enbart skrika det.

•Sett min första "Playboy"-bil.

•HAFT SÅ OTROLIGT KUL! JAG VILL TILLBAKA!♥♥♥





Jag tror ni fattar hur jag har haft det ;)Puss och kram!

Hemma!

Jahopp, då var man hemma från Åre då... Längtar tillbaks!
Bilder och en sammanfattning av mitt sportlov kommer ikväll eller imorn.
Nu sitter jag här med världens ondaste mage! VAr tvungen att åka hem tidigt från skolan..
Juste juste juste, i maj åker vi till GREKLAND!!! Fan vad najs, jag längtar så in i bomben!♥♥♥
JAja nu ska jag kolla på film eller nåt
SEEE YAAA

RSS 2.0