Jag uppdaterar!

GRATTIS ÄLSKADE SYSTER PÅ FÖDELSEDAGEN!♥♥♥
UPPDATERAR Lite smått sådära. Släkten har precis lämnat oss efter en sjukt mysig släktträff med prat, tårtor, wraps och lite mera prat.
Imorn åker vi till ÅRE FFS! Yes box! Så denna vecka blir det förmodligen ingen bloggning (som vanligt då typ). Men ni kan ju ändå klicka in på min lilla bajskorv för att hålla statistiken uppe! Såå, när vi kommer hem, då ska det vara 15 grader varmt och snön ska vara FETBORTA! Förstått?!
Nu blir det snart melodifestivalen med Conne, Fredrik och pappa!
Men nu ska jag främst packa.
Hejdå kameltå!

Sandviken var BÄST!

OMFG! Sandviken-trippen var så jävla kul! Jag kissade seriöst på mig minst tre gånger (pga skrattattacker). Vi har garvat, pratat seriöst, badat, gått med blött hår i snöstorm, kollat på två skräckisar, SKRIKIT!, skrattat på vårt eget, hysteriska sätt, lagat mat (med Elin I som stod och muttrade vid spisen) och taget sjuka bilder med vindruvor inblandade (Ni kanske får se dom om ni är snälla) .
På torsdag är det tydligen maskerall i skolan igen! Något oförberett. Vi ska i alla fall köra på ett vinnande koncept: DISCO! Denna gång undervattensdisko. Jag hoppas verkligen att denna maskerad blir lika rolig som förra gången!
Nästa vecka är det sportlov, och vi sticker till Åre! Hallelujah!
Det kanske blir bio på fredag, right?
Så, några av planerna.
Förresten, är det någon som vet hur man "rullar groteskt"?

S-Viken

Imorn blir det Sandviken!
Jag åker Elin sticker efter skolan, och kommer fram till Viken vid halv åtta-tiden. Ser fram emot en skitrolig helg!
JIPPIE JIPPIE JIPPIE!
Nu måste man bara klara kemiprovet imorn också, kritiskt läge...



Så au revoir suckers!
P.S Vi åker igen när du blir frisk och kry Love! D.S

Hehe höhö

Idag var det riktigt flum i skolan, inte ovanligt? Kanske inte. Vi drog till Konsum och Vickh och Lisa slängde upp massa saker på bandet när jag skulle betala, bla. tuggummin och typ barnfilmer! Fast Vickh failade och tappade en film på golvet. Jag bjöd Elin på ett paket dextrosol (efter ett misslyckat vad) och hon lyckades klämma i sig HELA PAKETET på typ 10 min. Kan ha varit därför vi mest låg på golvet hemma hos mig och skrattade efter skolan. Fast sen drog jag på träning!
Imorn ska vi hälsa på Love på the sjukhus. Sen ska det banne mig ätas semlor också!

Herå

Alla Hjärtans Dag!

Glad Alla Hjärtans Dag!

Romme var awesome! Backarna var suveräna och vädret var på topp! Först fick vi dock stå i kö i ca. 1 timme, alltså innan vi kom ut i backarna, men sedan bar det av. Vi åkte lite i skogen, lite i backen och lite utanför backen.. Men hoppas nu det blir bra i Loves knä! Krya på dig!

Cupen gick väl lite sisådär, hehe, men skitsamma! Vi hade det askul i alla fall. 1 vinst, 1 oavgjord och ehrm, ja, 4 förluster... Men nattcuper är mycket bra påhitt, för man är speedad och flummig och typ inte ett dugg trött.

Idag skall det pluggas lite inför svenskaprovet imorn, och sen ska jag, mamma och Conne på teater!♥♥♥




Cirkus!

Imorn drar vi till Romme!
Vi kommer hem cirkus 7, och då bär det direkt av mot nattcupen i Täby! (ja, vi bestämde oss för att åka på den också...) Så det blir till att sova och blanda kaffe med dextrosol på bussen tillbaka.




Världens bästa feelgood-låt!

Frågade någon vad vi brukar göra i skolan?

Detta inlägg tillägnas Lovisa, som verkligen behöver muntras upp!


Gulli!

Sötisar!

Huh? Vi låtsas att detta inte är jag

Dom skulle verka förvånade, men Lisa garvade istället...söta!


Vem gillar inte dubbelhakor liksom? Jag tycker det är gulligt!

Asså detta är verkligen suveräna vinklar!

Smygfotade sötisar!

Hobbit!

Vi busringer förmodligen...


Hoppas nu att dessa bilder gör dig lite gladare!
Puss och kram


Helg!

Vem tycker inte om helgen liksom!
Igår sov Elin här, vi lagade mat, flummade, köllade på en skitdålig film (Passengers, se inte!) och idag åkte vi små kulturtanter in till stan för att gå på Nordiska Muséet, där vi kollade runt och käkade pannkakor! Dessvärre så smakade Elins sista pannkaka lök, hahaXD Sen mötte jag upp Conne och vi kollade i affärer och imorn blir det antingen bad med Conne eller så gör Jag, Elin och Love något! Snart så kommer pappa och Eva hem och ikväll blir det Melodifestivalen!
Jävligt peppande helg!
C U
Nästa vecka blir det Romme, gilla! Dessvärre så missar vi fotbollstjejer Täby Trophy Midnight Cup, gilla inte...

Say What?

Okej, jag har ingen bloggork överhuvudtaget. Det har hänt mycket på sista tiden... Men snart kommer pappa hem med semlor! Och ikväll kommer Conne!!! Och imorn ska Elin sova här! Nu sitter jag och kollar på Top Model, som e ganska bra.
Sen ska jag nog ringa de där hunddagisen som jag och Elin kanske ska praoa på!
Snart e sommarn här (eeh, nästan i alla fall!), men innan dess ska mycket bli gjort! Romme och Åre blir de sista vinterstoppen om jag får som jag vill!
/Claraj
P.S Just det, Vickh, sök på "Hamsterdance" på youtube, så får du se den! Den äger. D.S

RSS 2.0